SIS Protein tyčinka 2x32g
search
  • SIS Protein tyčinka 2x32g
  • SIS Protein tyčinka 2x32g
  • SIS Protein tyčinka 2x32g

SIS Protein tyčinka 2x32g

69 Kč   vč. DPH

57,02 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů
SIS Protein tyčinka 2x32g
Příchuť: Cookies & Cream
Množství
Na sklade!

Proč si vybrat SIS Protein Bar?

-Vysoký obsah bílkovin

-Nízký cukr

 

Chutná tyčinka s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin obalená v čokoládě. Rozdělená do dvou 32 g tyčinek ve snadno konzumovatelných porcích, ideální pro sportovce na cestách. Každé balení obsahuje 20 g bílkovin pro růst svalů. Každá tyčinka má superměkký proteinový středu, chytře namíchaná pro nepřekonatelnou chuť a potažená karamelem a proteinovými křupkami pro příjemnou křupavou texturu při každém soustu. Každá tyčinka je poté bohatě pokryta hladkou čokoládovou polevou. Proteinová tyčinka ještě nikdy nechutnala tak dobře.

 

VÝHODY

-Každé 64 g balení obsahuje 20 g syrovátky a směsi mléčných bílkovin. Protein je důležitou součástí zdravé výživy, přispívá k růstu a udržování svalové hmoty.

-Dodává 22 g sacharidů pro doplnění energie (v závislosti na chuti).

-Méně než 3 g cukru (v závislosti na chuti) v každém balení.

 

Navrhované použití

Ať už jde o silový trénink nebo vytrvalostní sport, proteinovou tyčinku je nejlepší sníst do 30 minut po cvičení, abyste dodali bílkoviny, které přispějí k růstu a udržení svalové hmoty. Tyčinku lze konzumovat i jako proteinový snack během dne, který vám pomůže udržet si energetickou hladinu (pokud mezi jídly uplyne více než 4 hodiny). Zatímco naše proteinová tyčinka je pohodlný způsob, jak dostat bílkoviny do vaší stravy, neměla by být vaším hlavním zdrojem bílkovin. Raději se rozhodněte pro plnohodnotné zdroje bílkovin jako kuřecí maso, ryby, tofu, vejce nebo luštěniny a použijte proteinovou tyčinku k doplnění příjmu bílkovin jako součást vyvážené stravy.

Science in Sport
131838

Specifické reference

ean13:
5025324011971
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×