SiS Protein20 tyčinka 64g
search
  • SiS Protein20 tyčinka 64g
  • SiS Protein20 tyčinka 64g
  • SiS Protein20 tyčinka 64g
  • SiS Protein20 tyčinka 64g

SiS Protein20 tyčinka 64g

69 Kč   vč. DPH

57,02 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů
SiS Protein20 tyčinka 64g
Příchuť: arašídové máslo a džem
Množství
Na sklade!

Proteinová tyčinka SiS Protein20 64g

- doplněk stravy se sladidlem

Obsahuje 20 g bílkovin a 0,5-0,7 g cukru.

Hmotnost: 64 g

 

VYSOCE BÍLKOVINOVÝ VEGÁNSKÝ SNAK PRO STAVBU A OBNOVU SVALŮ

Díky skvělým novým příchutím a vylepšené receptuře je tyčinka SiS PROTEIN20 pohodlnou volbou na cesty, která je vyrobena z vysoce kvalitní směsi rostlinných bílkovin pro sportovce, kteří hledají alternativu s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem cukru.

 

VĚDA ZA PROTEINEM20

V našem těle jsou tisíce bílkovin, které vykonávají různé každodenní funkce pro podporu zdraví, pohody a výkonu. Ve stravě musíme přijímat dostatečné množství bílkovin, abychom měli příslušné stavební kameny pro tvorbu nových bílkovin, které naše tělo potřebuje. Pro sportovce je příjem bílkovin po cvičení, ať už se jedná o silový trénink nebo na vytrvalostní, velmi důležitý. Opakované poškozování svalů – trénink a následný příjem bílkovin vede k růstu svalů. Ve vztahu k vytrvalostnímu výkonu vytváří stres z vytrvalostního cvičení signál, který dává pokyn našim svalům, aby vytvořily nové bílkoviny zapojené do výroby aerobní energie. A pro tvorbu bílkovin, třeba bílkoviny.

 

20 gramů bílkovin (sójový proteinový izolát, hrachový proteinový izolát, dýňový proteinový izolát)

21 gramů sacharidů 257 kcal na 64 g porci

0,5g - 0,7g cukru na tyčinku

 

Může obsahovat lepek a ořechy. * Zvýšená konzumace maltitolu a xylitolu může mít projímavé účinky. Skladování: Uchovávejte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Skladujte mimo dosah malých dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením. Doporučené dávkování: Zkonzumujte 1 proteinovou tyčinku během dne nebo po tréninku k doplnění bílkovin. Doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Upozornění: Tento výživový doplněk se nesmí používat jako náhrada pestré stravy a není určen pro děti. O užívání v průběhu těhotenství a kojení se poraďte se svým lékařem. Tento produkt není určen jako prevence nebo lék na některá onemocnění.

Science in Sport
131368

Specifické reference

ean13:
5025324010226
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×