SiS Beta Fuel Energy Chew
search
  • SiS Beta Fuel Energy Chew
  • SiS Beta Fuel Energy Chew

SiS Beta Fuel Energy Chew

69 Kč   vč. DPH

57,02 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů

SiS Beta Fuel Energy Chew

Příchuť: Pomeranč
Množství
Na sklade!

SiS Beta Fuel Energy Chew

BETA FUEL energetické želé s příchutí – doplněk stravy

Prodej po 1ks, celé balení obsahuje 20ks

Želé Beta Fuel s dvojitým zdrojem energie dodávají energii v jedinečných a uspokojujících žvýkacích tyčinkách. Jsou součástí celé řady předních řešení dodávání energie, která zahrnuje nápoje a gely, velmi snadno se konzumují a dodávají 46 gramů sacharidů pro zlepšení a udržení optimálního výkonu.

PROČ BYSTE MĚLI POUŽÍVAT BETA FUEL S DVOUKANÝM ZDROJEM

Jako vytrvalostní sportovec, který namáhá tělo po dobu obvykle delší než dvě hodiny, pro zajištění kvalitního a konkurenceschopného výkonu musíte přijmout 80-120 g sacharidů za hodinu. Energetické želé Science in Sport Beta Fuel s dvojitým zdrojem poskytují 46 g rychlých sacharidů v pohodlném a chutném žvýkání, které byly optimalizovány s novým poměrem 1:0,8, který zvyšuje výkon a zvyšuje efektivitu využití sacharidů bez gastrointestinálního nepohodlí.

NOVINKA POMĚR 1:0,8 NAHRAZUJE POMĚR 2:1

Poměr glukózy k fruktóze 1:0,8 zvyšuje procento požitých sacharidů, které se oxidují (známá jako účinnost) z 62 % na 74 % ve srovnání s poměrem 2:1.

Poměr glukózy k fruktóze 1:0,8 snižuje symptomy plnosti žaludku, ve srovnání s poměrem 2:1.

ZA VÝVOJEM BETA FUEL STOJÍ VĚDA

Prostřednictvím týmu Performance Solutions, SiS úzce spolupracovalo s elitními sportovci při výzkumu a vývoji nové řady Beta Fuel, aby nám přinesli vědecky vynikající „palivo“, které nám umožní použít o 17 % více sacharidů.

Balení obsahuje 6 energetických bonbonů na bázi glukózy (36 %) a fruktózy (29 %) příchutí pomeranče.

Hmotnost: 60 g

Složení: Cukr, voda, glukózový sirup, fruktózový sirup, želírující látka (pektin), barvivo (karoteny), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), přírodní aroma, kukuřičný škrob, polevová látka (kokosový olej, karnaubský vosk).

Může obsahovat vejce, rybu, sóju, mléko a lepek.

Skladování: Uchovávejte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Skladujte mimo dosah malých dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Doporučené dávkování: Užívejte během delšího tréninku k doplnění energie (60 g – celé balení). Doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout.

Upozornění: Tento výživový doplněk se nesmí používat jako náhrada pestré stravy a není určen pro děti. O užívání v průběhu těhotenství a kojení se poraďte se svým lékařem. Tento produkt není určen jako prevence nebo lék na některá onemocnění.

Science in Sport
131204

Specifické reference

ean13:
5025324009756
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×