GymBeam Beta alanin tablety
search
  • GymBeam Beta alanin tablety

GymBeam Beta alanin tablety

160 Kč   vč. DPH

132,23 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů

GymBeam Beta alanin tablety

Množství
Na sklade!

Beta Alanin je neesenciální aminokyselina v praktické formě, kterou sportovci vyhledávají během náročných tréninků. Náš organismus jej využívá k tvorbě karnosinu, který dokáže regulovat tvorbu kyseliny mléčné. To může pomoci pozitivně ovlivnit sportovní výkon a snížit svalovou únavu.

Beta Alanin - aminokyselina podílející se na tvorbě karnosinu, který regulací kyseliny mléčné může pomoci boostnout sportovní výkon a snížit únavu

Beta Alanin je pro tělo přirozená látka, která patří mezi neesenciální aminokyseliny. Slouží pro tvorbu karnosinu, který ve svalové tkáni vystupuje jako proteinový pufr. Ten má na starosti jakýsi metabolický úklid, jehož součástí je i schopnost snížit překyselení svalů a regulovat množství kyseliny mléčné. To může mít pozitivní vliv na sportovní výkon i snížení svalové únavy. Tuto schopnost tak dokážete ocenit v případě, že vás čeká náročný trénink, před nímž potřebujete nabudit a boostnout váš výkon.

 

Beta alanin může napomoci k tomu, aby byly vaše tréninky delší a efektivnější. Můžeme ho najít například v vepřovém a hovězím mase, rybách či drůbeži. Náš organismus si jej také dokáže vytvořit i sám, ale jen v omezeném množství. Jeho doplňování formou stravy nebo suplementace by však mohlo být prospěšné nejen pro profesionální sportovce. Ocenit to dokážou i milovníci pohybu a cvičení v amatérské rovině. Jeho suplementace je přitom vhodná pro muže i pro ženy, které chtějí pro svůj sportovní výkon učinit maximum. Z jeho benefitů mohou těžit zejména sportovci, kteří se věnují intenzivním aktivitám, jako je fitness a kulturistika, powerlifting, crossfit, sprinterské disciplíny nebo kolektivním sportům.

 

Beta Alanin a jeho výhody

  • je neesenciální aminokyselina
  • využívá se ke tvorbě karnosinu, který pomáhá snížit tvorbu kyseliny mléčné ve svalech
  • může mít pozitivní vliv na sportovní výkon i snížení svalové únavy
  • můžete ho ocenit v případě, že vás čeká náročný trénink
  • dokáže přispět k tomu, aby byly vaše tréninky efektivnější a intenzivnější
  • je vhodný pro muže i ženy
  • je ideální pro každého, kdo chce maximálně podpořit svůj sportovní výkon

 

Složení

Beta-alanin, objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), protihrudkující činidlo (fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý).

                    

Dávkování

Užívejte 2 tablety 1 až 2krát denně, ideálně před tréninkem.

 

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 4 tablety

Beta-alanin 4000 mg

 

Upozornění

Doplněk výživy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

Obsah: 120 tablet

GymBeam
21069098
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×