Garmin ANT+ snímač rychlosti + kadence 2 (kolo)
search
  • Garmin ANT+ snímač rychlosti + kadence 2 (kolo)
  • Garmin ANT+ snímač rychlosti + kadence 2 (kolo)
  • Garmin ANT+ snímač rychlosti + kadence 2 (kolo)
  • Garmin ANT+ snímač rychlosti + kadence 2 (kolo)

Garmin ANT+ snímač rychlosti + kadence 2 (kolo)

1 600 Kč   vč. DPH

1 322,31 Kč   bez DPH

Garmin ANT+ snímač rychlosti + kadence 2 (kolo)

Množství
Nie je na sklade!

Popis produktu: 

Nová generace osvědčeného nemagnetického (bezdrátového) senzoru pro cyklistiku. Tento balíček obsahuje snímače kadence i rychlosti, které lze používat samostatně. Kromě rozhraní ANT+ přidala společnost Garmin k druhé generaci snímačů také rozhraní Bluetooth pro bezplatné používání snímačů s aplikacemi a zařízeními třetích stran. K jejich používání tedy nemusíte vlastnit žádné jiné zařízení Garmin, což otevírá dveře pro používání snímačů například s aplikacemi pro in-door (stacionární) trénink, jako jsou ZWIFT, Strava, Endomondo atd.

img.asp?attid=107038

Snímače lze také používat zcela nezávisle na připojeném zařízení Garmin nebo jiném kompatibilním zařízení. V takovém případě snímače zaznamenávají během jízdy na kole ujetou vzdálenost a rychlost do vnitřní paměti. Tato zaznamenaná data se pak po opětovném připojení ke spárovanému zařízení (smartphonu) synchronizují s účtem Connect Garmin.

1. Snímač rychlosti, který se měří na zadním kole (náboji). Ideální pro použití v případech, kdy není možné použít GPS v zařízení - např. při stacionárním tréninku nebo v hale (hala). Snímač měří a zaznamenává: rychlost, tempo a vzdálenost.

2. Snímač kadence šlapání, která se měří z kliky kola (otáčky za minutu, průměrná kadence, ostatní). Nová generace snímačů nepoužívá magnetické snímače, ale integrovaný (gyroskopický) akcelerometr, který spolehlivě zaznamená každé otočení klikou.

Součástí balení obou snímačů je kompletní montážní sada pro okamžité použití, podrobnosti o montáži naleznete na odkazu > > > > >

Nová generace snímačů nepoužívá magnetické snímače, ale integrovaný (gyroskopický) akcelerometr, který spolehlivě zaznamená každé otočení kliky.

Vodotesnosť IPX7 Jízda za každého počasí, i v extrémních podmínkách... příslušenství je odolné proti dešti, sněhu, potu, krátkodobému promočení....
ANT+ Bezdrôtová technológia ANT+™ (10m) pre pripojenie ku kompatibilnému zariadeniu Garmin.
Bluetooth new Bezdrôtová technológia Bluetooth (10m) pre pripojenie ku kompatibilnému zariadeniu smartfónu alebo inému Bluetooth zariadeniu*
Vymeniteľná batéria Napájanie je zabezpečené vymeniteľnou batériou CR2032, ktorej výdrž je až 10 mesiacov (v závislosti od používania).
GARMIN
010-12845-00
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×