Garmin Rally XC 200 pedály
search
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály
  • Garmin Rally XC 200 pedály

Garmin Rally XC 200 pedály

22 999 Kč   vč. DPH

19 007,44 Kč   bez DPH

Garmin Rally XC 200 pedály
Množství
Na objednávku!

Nová generace revolučního řešení měření výkonu (W) pro cyklistiku od společnosti Garmin! Přepracované kompaktní a extrémně odolné pedály Rally™ XC 200, kompatibilní s oblíbenou platformou SPD. Díky tomu lze pedály Rally™ XC 200 velmi snadno přeinstalovat z jednoho kola na druhé bez nutnosti servisní pomoci nebo speciálního nářadí - stačí klíč na pedály č. 15. O přesné měření výkonu obou pedálů se stará patentovaná technologie integrovaná do těla pedálů SPD v novém designu. Duální snímač výkonu modelu Rally™ XC 200 zobrazuje údaje zvlášť pro pravou a zvlášť pro levou nohu. Díky extrémně odolnému ocelovému tělu pedálů s podporou platformy SPD jsou o.i. pedály vhodné pro gravel nebo cyklokrosová kola s možností použití pro MTB cyklistiku.



img.asp?attid=417412

 

Hlavní výhody

 

> Zcela nový model pedálů s integrovaným wattmetrem a platformou, která je přímo kompatibilní se systémem LOOK KEO.

> Měření skutečného výkonu (W) přímo na pedálech, kde se soustřeďuje síla šlapání.

> Měření kadence šlapání, celkového výkonu (W)

> Snadná a rychlá montáž/demontáž

> Bezdrátová komunikace s bezdrátovými zařízeními kompatibilními s ANT+™ a Bluetooth®

Konstrukce pedálů a snímačů výkonu

> Pedály jsou vyrobeny z karbonového kompozitu

> Kovové části jsou vyrobeny z nerezové oceli

> Čep/hřídel pedálu je vyfrézován (CNC) z kalené oceli

> Jsou použita utěsněná jehlová ložiska s nízkým valivým odporem a dlouhou životností



Přesné a spolehlivé měření výkonu zajišťují piezoelektrické odporové snímače, které jsou instalovány po celém obvodu přímo na levém čepu pedálu. Snímače jsou kalibrovány a testovány během výroby. Vyměnitelné baterie 2 x knoflíková baterie LR44/SR44 nebo 1 x CR1/3N pro napájení jsou nyní integrovány přímo do čepu pedálu spolu s akcelerometrem pro měření kadence šlapání. Stručně řečeno, celý systém funguje tak, že piezoelektrické snímače na oscee zaznamenávají sílu vyvíjenou při šlapání a v kombinaci s dalšími vstupními údaji (délka klik) vypočítávají s vysokou přesností výstupní výkon ve wattech.



img.asp?attid=417096

Dostupný datový výstup

Standardní metriky, které poskytuje Vector na výstupu - aktuální a celkový výkon (W), výkonová bilance P/L % se sledováním celé aktivity, okruhu nebo časových intervalů, kadence šlapání a další. Rozšířený výstup nabízí mimo jiné údaje související s analýzou již získaných dat, které popisují:

CYCLING DYNAMICS - zobrazení kompletních výkonnostních ukazatelů na kompatibilním zařízení Edge*, které poskytuje grafický výstup s informacemi o čase stráveném v sedle/stoji, výkonových fázích, výkonových fázích, středu rovnováhy šlapací plochy (PCO), úhlech výkonových fází atd.

> TE = Torque Effectiveness (účinnost točivého momentu).

> Poloha vsedě / ve stoje - čas strávený ve stoje / vsedě v pedálech.

> PS= Pedal Smoothness (plynulost šlapání) - plynulost šlapání.

> FTP = Functional Threshold Power - nejvyšší průměrný výkon, který jste schopni udržet po dobu 1 hodiny.

> IF = Intensity Factor - vyjadřuje poměr vynaloženého úsilí k vašemu maximu nebo kvantifikuje intenzitu tréninku vzhledem k vaší aktuální úrovni / schopnostem.

> TSS = Training Stress Score (skóre tréninkového zatížení) - způsob měření zatížení organismu během jízdy. Hodnota TSS pomáhá vyvážit intenzitu tréninku a následnou regeneraci organismu.

> PP = Power Phase (výkonová fáze) - výkonová fáze poskytuje cenné informace o použití síly během otáček kliky.

> NP = Normalized Power (normalizovaný výkon) - odhad výkonu, který byste mohli udržet, pokud by váš výkon byl naprosto konstantní (stálý) - přepočítává se také na základě rozdílů způsobených např. silným větrem/stoupáním apod.

FYZIOLOGICKÁ MĚŘENÍ - v kombinaci s měřením pulsu během jízdy prostřednictvím kompatibilních zařízení získáte přístup k měřením specifickým pro cyklistiku.

> FTP = Functional Threshold Power - nejvyšší průměrný výkon, který jste schopni udržet po dobu 1 hodiny.

> VO2max = Test - odhad aerobní vytrvalosti - maximální využití kyslíku.

Integrovaný snímač kadencie Integrovaný snímač kadencie šliapania do pedálov ako súčasť konštrukcie pedálov, bez potreby dodatočnej montáže.
Bluetooth new Bluetooth® integrované rozhranie pre pripojenie pedálov Rally aj napríklad k iným Bluetooth® kompatibilným cyklopočítačom tretích strán alebo aplíkaciam na mobilných zariadeniach.
Napájanie Vector pedálov NOVINKA: Napájanie je možné buď pomocou 4ks gombíkových batérii LR44/SR44 alebo alternatívne môžete použiť aj 2ks batérie s označením x CR1/3N.
ANT+ bezdrôtové rozhranie ANT+ bezdrôtové komunikačné rozhranie pre pripojenie Vector ku kompatibilnému zariadeniu*
Merač skutočného výkonu (W) Trénuj ako profesionál! Patentovaná technológia pre priame meranie podávaného výkonu na pedáloch bicykla pre obe nohy samostatne. Na uvedenom odkaze nájdete všetky dostupné výstupy, merania, metriky a mnoho iného > > >
LOOK KÉO pedále Systém Vector používa osvedčenú konštrukciu pedálov KÉO, ktoré patria medzi najpoužívanejšie.
Rýchla montáž/demontáž Vďaka zjednodušenej konštrukcií systému Rally (bez externých PODov) sú pedále okamžite pripravené na montáž a prípadne použitie na viacerých bicykloch nezávisle.
USB ANT Správnu funkčnosť si zabezpečíte aktualizáciou ovládacieho softvéru Vector. Všetko potrebné (firmware a iné aktualizácie) nahráte jednoducho bez nutnosti demontáže pedálov cez bezdrôtové rozhrania Bluetooth (cez smartfón) alebo ANT+ (pripojený kompatibilný Edge). Stačí keď pedále budú v dosahu v okruhu do 5m od pripojeného smartfónu alebo Edge cyklopočítača. Pre spustenie procesu aktualizácie musia byť pedále pripojené k smartfónu (Bluetooth) alebo využijete bezdrôtové rozhranie ANT+ pripojeného Edge. Všetko obslúžite cez voľne dostupnú aplikáciu pre smartfóny >Garmin Connect™ Mobile

Akumulátor - typ:  4 x gombíková batéria LR44/SR44 alebo 2 x CR1/3N, 4 x LR44/SR44 alebo 2 x CR1/3N
Rozmery a vlastnosti:  ------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  37.0 x 33.3 x 45.80 cm
Hmotnosť balenia:  763 g
Hmotnosť zariadenia:  444 g / 2 x pedál (s wattmetrom)
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  až do 120 hodín
product_web:  0, 206, 49848, 10994, 29299, 5178, 41257
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):  Áno
Prepojenie:  Bluetooth / ANT+ (bezdrôtové)
Iné (parametre, príslušenstvo, doplnky):  Integrovaný akcelerometer, Odolné kovové telo, Presnosť merania +/- 1% (W), Q-factor: 53 mm/55 mm (podložky v balení), Výška (v profile): 13,5 mm, Max. hmotnosť jazdca: 105 kg

GARMIN
010-02388-04
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×