Garmin Rally RS 100 Upgrade pedál
search
  • Garmin Rally RS 100 Upgrade pedál
  • Garmin Rally RS 100 Upgrade pedál

Garmin Rally RS 100 Upgrade pedál

12 908 Kč   vč. DPH

10 667,77 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů
Garmin Rally RS 100 Upgrade pedál
Množství
Na sklade!

Tento produkt umožňuje snadno "upgradovat" zjednodušený Rally RS 100 na plnohodnotné řešení snímání výkonu pro oba pedály > Rally RS 200. Balíček c-pack obsahuje vše potřebné pro snadnou instalaci pro přidání plnohodnotného řešení snímání výkonu na oba pedály.
Hlavní výhody plnohodnotného řešení pro snímání výkonu na obou pedálech
Standardní metriky poskytované systémem Rally RS 100 na výstupu - aktuální a celkový výkon (W), kadence atd. okamžitě doplněné o pokročilá měření a metriky.
Rozšířený výstup po upgradu - připojení pedálu Rally RS 100 Upgrade nabízí mimo jiné údaje související s analýzou již shromážděných dat, které popisují:
CYCLING DYNAMICS - zobrazení kompletních výkonnostních metrik na kompatibilním zařízení Edge*, které poskytuje grafický výstup s informacemi o době strávené v sedle/stoji, výkonových fázích, silových fázích, středovém vyvážením povrchu pedálu (PCO), úhlech výkonových fází atd.
> TE = Torque Effectiveness (účinnost točivého momentu).
> Poloha vsedě / ve stoje - čas strávený ve stoje / vsedě v pedálech.
> PS= Pedal Smoothness (plynulost šlapání) - plynulost šlapání.
> FTP = Functional Threshold Power - nejvyšší průměrný výkon, který jste schopni udržet po dobu 1 hodiny.
> IF = Intensity Factor - vyjadřuje poměr vynaloženého úsilí k vašemu maximu nebo kvantifikuje intenzitu tréninku vzhledem k vaší aktuální úrovni / schopnostem.
> TSS = Training Stress Score (skóre tréninkového zatížení) - způsob měření zatížení organismu během jízdy. Hodnota TSS pomáhá vyvážit intenzitu tréninku a následnou regeneraci organismu.
> PP = Power Phase (výkonová fáze) - výkonová fáze poskytuje cenné informace o použití síly během otáček kliky.
> NP = Normalized Power (normalizovaný výkon) - odhad výkonu, který byste mohli udržet, pokud by váš výkon byl naprosto konstantní (stálý) - přepočítává se také na základě rozdílů způsobených např. silným větrem/stoupáním apod.
GARMIN
010-12987-01
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×