Garmin Rally RS 200 pedály
search
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály
  • Garmin Rally RS 200 pedály

Garmin Rally RS 200 pedály

22 700 Kč   vč. DPH

18 760,33 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů
Garmin Rally RS 200 pedály
Množství
Na sklade!

Nová generace revolučního řešení měření výkonu (W) pro cyklistiku od společnosti Garmin! Přepracované kompaktní pedály Rally™ RK 200, kompatibilní s oblíbenou platformou SHIMANO SPD-SL. Díky tomu lze pedály Rally™ RS 200 velmi snadno přeinstalovat z jednoho kola na druhé bez nutnosti servisní asistence nebo speciálního nářadí - stačí klíč na pedály č. 15. O přesné měření výkonu na obou pedálech se stará patentovaná technologie integrovaná do těla pedálů systému SHIMANO SPD-SL v novém designu. Duální snímač výkonu modelu Rally™ RS 200 zobrazuje mimo jiné údaje zvlášť pro pravou a zvlášť pro levou nohu. Díky osvědčené a lehké konstrukci těl pedálů SHIMANO SPD-SL jsou vhodné zejména pro silniční cyklistiku.

img.asp?attid=417049 

Hlavní výhody

> Měření skutečného výkonu (W) přímo u pedálů, kde se soustřeďuje síla šlapání.

> Měření rovnováhy výkonu mezi levou a pravou nohou během různých časových intervalů.

> Měření kadence šlapání, celkového výkonu (W)

> Snadná a rychlá montáž/demontáž

> Bezdrátová komunikace s kompatibilními zařízeními s bezdrátovým rozhraním ANT+™ a Bluetooth®.

Konstrukce pedálů a snímačů výkonu

> Pedály jsou vyrobeny z karbonového kompozitu

> Kovové části jsou vyrobeny z nerezové oceli

> Čep/hřídel pedálu je vyfrézován (CNC) z kalené oceli

> Jsou použita utěsněná jehlová ložiska s nízkým valivým odporem a dlouhou životností

O přesné a spolehlivé měření výkonu se starají piezoelektrické odporové snímače, které jsou instalovány po obvodu přímo na čepu pedálu. Snímače jsou při výrobě kalibrovány a testovány. Vyměnitelné baterie 4 x knoflíková baterie LR44/SR44 nebo 2 x CR1/3N pro napájení jsou nyní integrovány přímo do oscilátoru pedálu spolu s akcelerometrem pro měření kadence šlapání. Stručně řečeno, celý systém funguje tak, že piezoelektrické senzory na osce zaznamenávají sílu vyvíjenou při šlapání a v kombinaci s dalšími vstupními údaji (délka kliky) vypočítávají s vysokou přesností výstupní výkon ve wattech.

Dostupný datový výstup

Standardní metriky poskytované společností Vector na výstupu - aktuální a celkový výkon (W), výkonová bilance P/L % se sledováním celé aktivity, okruhu nebo časových intervalů, kadence šlapání a další. Rozšířený výstup nabízí mimo jiné údaje související s analýzou již získaných dat, které popisují:

CYCLING DYNAMICS - zobrazení kompletních výkonnostních ukazatelů na kompatibilním zařízení Edge*, které poskytuje grafický výstup s informacemi o čase stráveném v sedle/stoji, výkonových fázích, výkonových fázích, středu rovnováhy šlapací plochy (PCO), úhlech výkonových fází atd.

> TE = Torque Effectiveness (účinnost točivého momentu).

> Poloha vsedě / ve stoje - čas strávený ve stoje / vsedě v pedálech.

> PS= Pedal Smoothness (plynulost šlapání) - plynulost šlapání.

> FTP = Functional Threshold Power - nejvyšší průměrný výkon, který jste schopni udržet po dobu 1 hodiny.

> IF = Intensity Factor - vyjadřuje poměr vynaloženého úsilí k vašemu maximu nebo kvantifikuje intenzitu tréninku vzhledem k vaší aktuální úrovni / schopnostem.

> TSS = Training Stress Score (skóre tréninkového zatížení) - způsob měření zatížení organismu během jízdy. Hodnota TSS pomáhá vyvážit intenzitu tréninku a následnou regeneraci organismu.

> PP = Power Phase (výkonová fáze) - výkonová fáze poskytuje cenné informace o použití síly během otáček kliky.

> NP = Normalized Power (normalizovaný výkon) - odhad výkonu, který byste mohli udržet, pokud by váš výkon byl naprosto konstantní (stálý) - přepočítává se také na základě rozdílů způsobených např. silným větrem/stoupáním apod.

FYZIOLOGICKÁ MĚŘENÍ - v kombinaci s měřením pulsu během jízdy prostřednictvím kompatibilních zařízení získáte přístup k měřením specifickým pro cyklistiku.

> FTP = Functional Threshold Power - nejvyšší průměrný výkon, který jste schopni udržet po dobu 1 hodiny.

> VO2max = Test - odhad aerobní vytrvalosti - maximální využití kyslíku.

Integrovaný snímač kadencie Integrovaný snímač kadencie šliapania do pedálov ako súčasť konštrukcie pedálov, bez potreby dodatočnej montáže.
Bluetooth new Bluetooth® integrované rozhranie pre pripojenie pedálov Rally aj napríklad k iným Bluetooth® kompatibilným cyklopočítačom tretích strán alebo aplíkaciam na mobilných zariadeniach.
Napájanie Vector pedálov NOVINKA: Napájanie je možné buď pomocou 4ks gombíkových batérii LR44/SR44 alebo alternatívne môžete použiť aj 2ks batérie s označením x CR1/3N.
ANT+ bezdrôtové rozhranie ANT+ bezdrôtové komunikačné rozhranie pre pripojenie Vector ku kompatibilnému zariadeniu*
Merač skutočného výkonu (W) Trénuj ako profesionál! Patentovaná technológia pre priame meranie podávaného výkonu na pedáloch bicykla pre obe nohy samostatne. Na uvedenom odkaze nájdete všetky dostupné výstupy, merania, metriky a mnoho iného > > >
LOOK KÉO pedále Systém Rally™ RS používa najrozšírenejšiu konštrukciu pedálov (platformu) pre cestnú cyklistiku SHIMANO SPD-SL.
Rýchla montáž/demontáž Vďaka zjednodušenej konštrukcií systému Rally (bez externých PODov) sú pedále okamžite pripravené na montáž a prípadne použitie na viacerých bicykloch nezávisle.
USB ANT Správnu funkčnosť si zabezpečíte aktualizáciou ovládacieho softvéru Vector. Všetko potrebné (firmware a iné aktualizácie) nahráte jednoducho bez nutnosti demontáže pedálov cez bezdrôtové rozhrania Bluetooth (cez smartfón) alebo ANT+ (pripojený kompatibilný Edge). Stačí keď pedále budú v dosahu v okruhu do 5m od pripojeného smartfónu alebo Edge cyklopočítača. Pre spustenie procesu aktualizácie musia byť pedále pripojené k smartfónu (Bluetooth) alebo využijete bezdrôtové rozhranie ANT+ pripojeného Edge. Všetko obslúžite cez voľne dostupnú aplikáciu pre smartfóny >Garmin Connect™ Mobile
Akumulátor - typ:  4 x gombíková batéria LR44/SR44 alebo 2 x CR1/3N, 4 x LR44/SR44 alebo 2 x CR1/3N
Rozmery a vlastnosti:  -----------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  37.0 x 33.3 x 45.80 cm
Hmotnosť balenia:  616 g
Hmotnosť zariadenia:  320 g / 2 x pedál (s wattmetrom)
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  až do 120 hodín
product_web:  0, 206, 49848, 10994, 29299, 5178, 41257
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):  Áno
Prepojenie:  Bluetooth / ANT+ (bezdrôtové)
Iné (parametre, príslušenstvo, doplnky):  Integrovaný akcelerometer, Ľahké kompozitné telo, Presnosť merania +/- 1% (W), Q-factor: 53 mm/55 mm (podložky v balení), Výška (v profile): 12.2 mm, Max. hmotnosť jazdca: 105 kg

GARMIN
010-02388-02
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×