SiS BETA FUEL gel + nootropika 60 ml - různé příchutě
search
  • SiS BETA FUEL gel + nootropika 60 ml - různé příchutě

SiS BETA FUEL gel + nootropika 60 ml - různé příchutě

64 Kč   vč. DPH

52,89 Kč   bez DPH

SiS BETA FUEL gel + nootropika 60 ml - různé příchutě
Příchuť: Citron - Limetka
Množství
Na objednávku!

SiS BETA FUEL gel + nootropika 60 ml - různé příchutě

ENERGETICKÝ GEL PRO FYZICKOU A DUŠEVNÍ SÍLU ZALOŽENÝ NA DŮKAZECH

Inovativní Beta Fuel Energy Gel + Nootropics, navržený jako zdroj energie pro celé tělo, kombinuje nový poměr uhlohydrátů s Cognizin® Citicoline pro zlepšení vašeho fyzického i duševního výkonu.

Beta Fuel Energy Gel + nootropika s dvojitým zdrojem, který je součástí celé řady palivových řešení, který zahrnuje nápoje a žvýkací tyčinky, je optimalizován se zcela novým poměrem 1:0,8

CO JSOU NOOTROPIKA?

Nootropika jsou doplňky, které mohou zlepšit nebo udržet špičkový kognitivní výkon, jako je pozornost, soustředění, kreativita, motivace, paměť atp. Zkombinovali jsme náš inovativní Beta Fuel Energy Gel s nootropikami, abychom vytrvalostním sportovcům nabídli kompletní zdroj energie pro tělo i mysl, protože potřebujete špičkovou fyzickou i mentální funkci, v době, kdy jsou nároky nejfyzičtější.

PROČ BYSTE MĚLI POUŽÍVAT BETA PALIVOVÝ DUAL ZDROJ ENERGETICKÝ GEL + NOOTROPIKA

Ako vytrvalostný športovec (ak vaše aktivity zvyčajne trvajú viac ako dve hodiny) musíte prijať 80-120 g sacharidov za hodinu. SiS Beta Fuel Dual Source Energy Gel + Nootropics poskytuje optimalizovaných 40 g sacharidov v jedinom, pohodlnom izotonickom palivovom roztoku s minimálnym gastrointestinálnym nepohodlím. Zatiaľ čo sacharidy udržia optimálny fyzický výkon, nootropiká vám zaistia udržanie duševnej výkonnosti.

NOVINKA POMĚR 1:0,8 NAHRAZUJE POMĚR 2:1

Poměr glukózy k fruktóze 1:0,8 zvyšuje procento požitých sacharidů, které se oxidují (známá jako účinnost) z 62 % na 74 % ve srovnání s poměrem 2:1.

Poměr glukózy k fruktóze 1:0,8 snižuje symptomy plnosti žaludku, ve srovnání s poměrem 2:1.

ZA VÝVOJEM BETA FUEL STOJÍ VĚDA

Prostřednictvím týmu Performance Solutions, SiS úzce spolupracovalo s elitními sportovci při výzkumu a vývoji nové řady Beta Fuel, aby nám přinesli vědecky vynikající „palivo“, které nám umožní použít o 17 % více sacharidů.

Produkt ve formě gelu na bázi citikolinu, L-Taurinu, L-Teaninu a kofeinu s příchutí.

Vysoký obsah kofeinu. Nedoporučuje se dětem ani těhotným a kojícím ženám (200 mg / 60 ml)

Objem: 60 ml

Doporučené dávkování: Užívejte 1 sáček (60 ml) při absolvování vytrvalostního cvičení. Ideální užívat před koncem cvičení. Doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout.

Upozornění: Tento doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy a není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Tento produkt není určen jako prevence nebo lék na některá onemocnění.

Různé příchutě

Obsah: 60ml

Science in Sport
10424

Specifické reference

ean13:
5025324010424
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×