STAN'S NO TUBES Road and Gravel - sada pro bezdušové pneumatiky
search
  • STAN'S NO TUBES Road and Gravel - sada pro bezdušové pneumatiky

STAN'S NO TUBES Road and Gravel - sada pro bezdušové pneumatiky

919 Kč   vč. DPH

759,39 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů
STAN'S NO TUBES Road and Gravel - sada pro bezdušové pneumatiky
Množství
Na sklade!

STAN'S NO TUBES Road and Gravel - sada pro bezdušové pneumatiky
STAN'S NO TUBES Sada pro bezdušové pneumatiky - tmel 118ml (2x59ml), vložka 21mm, klíč na ventilku, 55mm ventilku (2ks)
Tato souprava obsahuje vše, co potřebujete k nahrazení duše v bezdušových ráfcích a pneumatikách. Souprava obsahuje 118ml originálního tmelu Stan 's - se stále nejlepším bezdušových těsněním, 55 mm mosazné ventily, Stan' s žlutou vložku do ráfku o šířce 21mm a speciální klíč No Tubes pro snadnou montáž a demontáž ventilek FV a AV. s vroubkovaným koncem pro dobrý grip.
STAN'S NO TUBES klíč na ventilku
Speciální klíč No Tubes pro snadnou montáž a demontáž ventilek FV a AV. CNC opracování, laserem vypálené logo. Vroubkovaný konec pro dobrý grip.
STAN'S NO TUBES Vložka do ráfku žlutá 9,14m x 21mm
Speciální lepicí páska určená k montáži bezdušových systémů. Vytváří odolné a vzduchotěsné utěsnění otvorů paprsků. Vnitřek ráfku chrání před vlhkostí. Lepidlo z přírodní gumy drží kdekoliv a kdykoliv, nezanechává zbytky. Jedna rolka o délce 9,14m vystačí na nalepení 5ks 26 "nebo 4ks 29" ráfků.
STAN'S NO TUBES Ventilky Universal 55 mm
Originální a stále nejlepší bezdušová ventilku. Perfektně se hodí pro všechny modely ráfků Stan 's BST a na většinu ostatních ráfků. Váží pouhých 21 g. Odolná mosazná konstrukce. Odnímatelné jádro ventilu usnadňuje přidání tmelu. Hodí se do 8 mm otvoru pro ventil.
TMEL STAN'S NOTUBES 2x59ml
Nejúčinnější tmel na trhu vhodný do všech bezdušových systémů. Vynikající prevence proti defektům. Lze použít do UST, Tubeless ready, galusek a duší. První volba jezdců po celém světě pro bezdušové systémy a prevenci proti defektům Rychle utěsní propíchnutí do 6,5 mm Tmel zůstává tekutý uvnitř pneumatik po dobu 2 - 7 měsíců pro dlouhodobou ochranu Prémiová formule s nízkou viskozitou odolává mrazu a pracuje v prostředích do -28 ° C Přírodní materiály, tmel je bezpečný pro životní prostředí
STAN´S NO TUBES
AS0195
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×