Garmin Rally RK 100 Upgrade pedál
search
  • Garmin Rally RK 100 Upgrade pedál
  • Garmin Rally RK 100 Upgrade pedál

Garmin Rally RK 100 Upgrade pedál

13 700 Kč   vč. DPH

11 322,31 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů
Garmin Rally RK 100 Upgrade pedál
Množství
Na sklade!

Tento produkt Vám umožní jednoduše "upgradovat" zjednodušený Rally RK 100 pro plnohodnotné řešení snímání výkonu pro oba pedály > Rally RK 200. Balení c obsahuje vše potřebné pro snadnou montáž pro doplnění plnohodnotného řešení snímání výkonu na obou pedálech.

img.asp?attid=417049

Hlavní přednosti plnohodnotného řešení pro snímání výkonu na obou pedálech

Standardní metrika, kterou poskytuje Rally RK 100 na výstupu - aktuální a celkový výkon (W), kadence a pod. okamžitě doplníte o pokročilá měření a metriky.

Rozšířený výstup po upgrade - připojení Rally RK 100 Upgrade pedálu nabízí o.i. údaje související s analýzou již získaných dat, které popisují:

CYCLING DYNAMICS - zobrazení kompletní výkonnostní metriky na kompatibilním Edge*, který poskytuje grafický výstup s informacemi o čase stráveném v sedle/postoji, fázích výkonu, silových fázích, středovém vyvážení plochy pedálů (PCO), úhly silové fáze a pod.

> TE= Torgue Effectiveness - efektivita točivého momentu.

> Seated / Standing position - čas stání / sezení v pedálech.

> PS= Pedal Smoothness - plynulost pedálování.

> FTP = Functional Threshold Power - nejvyšší průměrný výkon, který jste schopni udržovat po dobu 1 hodiny.

> IF = Intensity Factor- vyjadruhe vztah vynaložené námahy k vašemu maximu resp. vyčíslení intenzity tréninku oproti aktuální úrovni / schopnostem.

> TSS = Training Stress Score - způsob měření zatížení organismu během jízdy. Hodnota TSS napomáhá vyvažovat inteznitu tréninku a následnou regeneraci těla.

> PP = Power Phase - fáze výkonu poskytuje hodnotné informace o aplikování výkonu v průběhu otáčky kliky.

> NP = Normalized Power - odhadovaný výkon, který byste mohli udržovat, pokud je váš výstupní výkon dokonale konstantní (stálý) - přepočítáváno i na základě rozdílů způsobených např. silným větrem/stoupání a pod.

GARMIN
010-12987-00
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×