SiS Beta Fuel 80 - energetický nápoj 82g
search
  • SiS Beta Fuel 80 - energetický nápoj 82g
  • SiS Beta Fuel 80 - energetický nápoj 82g
  • SiS Beta Fuel 80 - energetický nápoj 82g
  • SiS Beta Fuel 80 - energetický nápoj 82g
  • SiS Beta Fuel 80 - energetický nápoj 82g

SiS Beta Fuel 80 - energetický nápoj 82g

69 Kč   vč. DPH

57,02 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů
SiS Beta Fuel 80 - energetický nápoj 82g
Příchuť: Pomeranč
Množství
Na sklade!

BETA FUEL 80 prášek s příchutí – doplněk stravy 

hmotnost 82g

Doporučené dávkování: Smíchejte 1 sáček (82 g) spolu s 600 ml vody. Dobře vymíchejte a pijte postupně a často během tréninku. Doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. 

VĚDECKY NEJLEPŠÍ ENERGETICKÝ NÁPOJ NA TRHU 

Slavný SiS Beta Feul energetický nápoj, který je oblíbený u elitních sportovců, byl nyní vědecky optimalizován, díky čemuž je ještě lepším zdrojem energie a to díky zcela novému poměru 1:0,8 rozdělení 80g uhlohydrátů, což zvyšuje efektivitu využití sacharidů v těle a omezuje gastrointestinální obtíže (pocit plného žaludku). 

PROČ BYSTE MĚLI POUŽÍVAT BETA PALIVOVÝ NÁPOJ S DVOOUZDROJEM 

Jako vytrvalostní sportovec, což znamená, že vaše akce obvykle trvají déle než dvě hodiny, musíte přijmout 80 – 120 g sacharidů za hodinu. Energetický nápoj Science in Sport Beta Fuel s dvojitým zdrojem poskytuje optimalizovaných 80 g uhlohydrátů v jediném, pohodlném izotonickém palivovém roztoku s minimálním rizikem gastrointestinálního nepohodlí, což vám umožňuje udržovat optimální výkon. 

NOVINKA POMER 1:0,8 NAHRADZUJE POMER 2:1

Poměr glukózy k fruktóze 1:0,8 zvyšuje procento požitých sacharidů, které se oxidují (známá jako účinnost) z 62 % na 74 % ve srovnání s poměrem 2:1.

Poměr glukózy k fruktóze 1:0,8 snižuje symptomy plnosti žaludku, ve srovnání s poměrem 2:1. 

ZA VÝVOJEM BETA FUEL STOJÍ VĚDA

Prostřednictvím týmu Performance Solutions, SiS úzce spolupracovalo s elitními sportovci při výzkumu a vývoji nové řady Beta Fuel, aby nám přinesli vědecky vynikající „palivo“, které nám umožní použít o 17 % více sacharidů. 

Skladování: Uchovávejte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Skladujte mimo dosah malých dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Upozornění: Tento doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy a není určen pro děti. O užívání v průběhu těhotenství a kojení se poraďte se svým lékařem. Tento produkt není určen jako prevence nebo lék na některá onemocnění. 

Science in Sport
9626

Specifické reference

ean13:
5025324009626
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×