Garmin Instinct 2 Solar - Mist Gray
search
  • Garmin Instinct 2 Solar - Mist Gray
  • Garmin Instinct 2 Solar - Mist Gray
  • Garmin Instinct 2 Solar - Mist Gray
  • Garmin Instinct 2 Solar - Mist Gray
  • Garmin Instinct 2 Solar - Mist Gray
  • Garmin Instinct 2 Solar - Mist Gray
  • Garmin Instinct 2 Solar - Mist Gray

Garmin Instinct 2 Solar - Mist Gray

8 500 Kč   vč. DPH

7 024,79 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů

Garmin Instinct 2 Solar - Mist Gray

Darček: Slúchadlá Momax Pills Lite BT2 - bezdrôtové, čierne

Množství
Skladem!

Garmin Instinct 2 Solar - Mist Gray

Popis produktu:

Nová generace oblíbené řady univerzálních sportovních chytrých hodinek Instinct 2 s GPS. Původní řadu modelů Instinct nyní doplňují nové modely, které jsou vhodnější pro větší zápěstí. I nová generace hodinek Instinct 2 zůstává věrná svému účelu a univerzálnosti pro širokou škálu aktivit i po celý den s kompletní sadou funkcí pro sledování aktivit a zdravotního stavu. Robustní pouzdro hodinek je vyrobeno z polymerových kompozitních materiálů vyztužených vlákny a s extra odolným sklem Power Glass™ (Corning® Gorilla® Glass + Solar), které je odolné proti poškrábání. Extrémně odolná konstrukce a další parametry splňují vojenské normy MIL-STD-810G pro vysokou odolnost proti nárazům, plameni a ponoření. 

Modely se solárním napájením jsou vybaveny solárním nabíjením pro dodatečné prodloužení výdrže baterie během vašich aktivit, které je nyní ještě efektivnější.

img.asp?attid=534512

Displej Jasný monochromatický duální displej TFT MIP s rozměry 23 x 23 mm, vysokým rozlišením až 176 x 176 bodů a antireflexním povrchem. Dobře čitelný za všech světelných podmínek. Modely SOLAR jsou vybaveny speciálním typem krycího skla Power Glass™ - kombinací skla pro solární nabíjení, které je překryto sklem Corning® Gorilla® Glass. S výjimečnou odolností proti poškrábání.
Optický snímač pulzu na zápästí Instinct 2 je vybaven vestavěným optickým snímačem pulsu nové generace s podporou měření pulsu i při plavání, doplněným optickým snímačem PULSE OX pro přesné, spolehlivé a pohodlné měření saturace hemoglobinu kyslíkem v krvi > > > > oxymetrie. Optický snímač pulsu využívá zelené světlo doplněné fotodiodami - citlivými na ztráty rozptýleného světla, které proniká kůží. Průtok krve (puls) je doprovázen absorpcí zeleného světla a tato ztráta je zaznamenána fotodiodami. Výsledkem je poměrně přesné měření pulsu, které má však své limity a na rozdíl od běžného pulsmetru (hrudního pásu) nemůže zaznamenat variabilitu srdeční frekvence. Není proto schopen poskytnout potřebné údaje na úrovni vyšších modelů běžeckých hodinek, které využívají snímání hrudním pásem - běžeckou metriku. Intenzita světla se automaticky přizpůsobuje tmavé pokožce, ale problémem může být například tetování v místě snímání.
ANT+ Instinct 2 je standardně vybaven bezdrátovým rozhraním ANT+ pro připojení volitelných externích snímačů, jako je měřič tepu HRM-DUAL, měřič tepu HRM-PRO, snímač rychlosti a kadence nebo snímač golfových holí Approach CT 10. Podporuje také připojení externího snímače teploty tempe™ a dalšího příslušenství z řady >Rally >Index >inReach.
ANT+ Bezdrátové rozhraní ANT+ umožňuje po připojení k zařízení inReach Mini používat Instinct™ jako vzdálený displej pro oznámení a ovládání s možností spuštění SOS. Funkce dostupné pouze po připojení k volitelnému zařízení inReach Mini. Případně po připojení k zařízením řady Alpha 50/100 můžete Instinct použít k zobrazení informací o stavu a pohybu připojených obojků. Uživatelé laserového zaměřovače XERO A1i pro lukostřelbu mohou využít výhod připojení hodinek Instinct a využít volitelnou funkci XERO Locations.
Bluetooth new Standardem je možnost připojení hodinek ke kompatibilnímu smartphonu prostřednictvím integrovaného rozhraní Bluetooth Smart. Kromě chytrých oznámení můžete využívat funkci Live/Group tracking a také online přístup k účtu connect.garmin.com pro záznam aktivit a případné stahování tréninkových plánů kdekoli v terénu (bez počítače). O vše se postará bezplatná aplikace Garmin Connect™ Mobile, která je k dispozici ke stažení > > > > > >.
Kompas new Pro základní navigaci/orientaci v terénu je k dispozici stránka s kompasem, která ukazuje směr a vzdálenost k nejbližšímu bodu na trati. Díky snadno přístupnému widgetu ABC senzory (Výškoměr, Barometr, Kompas) máte okamžitý přístup ke všem dostupným údajům barometru, výškoměru a kompasu na kombinovaném displeji. Všechny údaje jsou také přehledně zobrazeny ve formě grafů.
Stress Score Fyziologické měření: díky dostupnému vybavení hodinek řady instinct 2 je možné využít širokou škálu dostupných měření a výsledných metrik. Hodinky Instinct 2 mohou sledovat fyziologické změny (na základě sledování variability tepu), které mohou indikovat zvýšenou únavu organismu. Nadměrná únava těla při běhu může vést ke zraněním, která ovlivňují výsledné (maximální) tempo běhu. Další informace o dostupných měřeních a obecný přehled naleznete na odkazu > > > Fyziologické metriky.
citlivé GPS Díky vysoce citlivému přijímači GPS/GLONASS (Multi-GNSS), nyní s podporou systému GALILEO, budete mít vždy spolehlivé informace o vzdálenosti, rychlosti, čase, nadmořské výšce a dalších parametrech, a to i v náročných podmínkách (hory, stromy, budovy...).
Na českém trhu je přístroj dodáván s plnou podporou - ovládání v češtině + uživatelská příručka v českém jazyce.
Trasový počítač Instinct 2(S) umožňuje označovat body cesty, navigovat na start - TracBack™, abyste se mohli bezpečně vrátit, nebo na vybranou pozici, případně vytvářet a archivovat vlastní zeměpisné body cesty.
Vodotesnosť 50 m Dobrodružství za každého počasí..... S hodinkami se můžete sprchovat, můžete je namočit, dokonce s nimi můžete plavat. Jsou odolné do standardu 10 ATM*, informace najdete na výše uvedeném odkazu > > >
Virtual Partner Virtual Partner® je funkce, která vám umožňuje závodit proti sobě nebo proti výkonům sdíleným jinými uživateli, což vás motivuje k lepším výkonům a dosahování vyšších cílů.
Používareľské profily Běžné předinstalované profily sportovních aktivit: běh (vnitřní, venkovní, běžecký pás, stepper, eliptický trenažér), jízda na kole (MTB, silniční, vnitřní), chůze (vnitřní, venkovní), veslování (vnitřní, venkovní), lezení (vnitřní, bouldering), plavání v bazénu, trénink SUPsilo, kardio trénink, veslování, běh na lyžích, kajak, kajak, jóga, eliptický trenažér, lyžování a snowboarding a další. Pro podrobnější informace o vašem výkonu stačí k hodinkám připojit správný snímač z kompatibilního příslušenství. K dispozici jsou také funkce pro základní navigaci a vytváření orientačních bodů v terénu. Při běžném nošení počítají kroky, spálené kalorie a díky optickému snímači srdečního tepu Garmin Elevate přímo na zápěstí monitorují srdeční tep po celý den. Hodinky Instinct 2 podporují také profily multisportovních aktivit (např. triatlon, aquatlon).
Recovery advisor Instinct 2(S) zobrazí odhadovanou celkovou dobu regenerace těla před dalším tréninkem ihned po dokončení aktivity. Funkce "poradce pro zotavení" zobrazí odhadovanou dobu potřebnou pro zotavení ihned po ukončení aktivity. Technologii poradce pro zotavení poskytuje a podporuje společnost Firstbeat Technologies Ltd.
Vibračné a zvukové upozornenia Hodinky podporují komplexní nastavení upozornění (alarmů) během tréninku nebo v čase (budík). Můžete si vybrat zvukové nebo vibrační upozornění.
VO2 max. odhad Instinct 2(S) lze také použít k výpočtu odhadované maximální VO2. VO2 max. je jedním z nejlepších ukazatelů aerobní vytrvalosti - maximálního využití kyslíku. VO2 max. udává objem spotřebovaného kyslíku v mililitrech na kilogram tělesné hmotnosti za minutu. Obecně platí: čím vyšší číslo, tím více kyslíku se dostává do svalů a výsledkem je rychlejší a delší běh nebo jiná aktivita. Funkci odhadu VO2 max poskytuje a podporuje společnost Firstbeat® Technologies Ltd. K dispozici po připojení kompatibilního snímače srdečního tepu > > HRM-Run™ < < < .
Body Battery Funkce >Body Battery™ monitoruje energetické zásoby vašeho těla. Monitor energie využívá údaje o stresu, variabilitě srdečního tepu (HRV), spánku a aktivitě, aby kdykoli odhadl energetické rezervy vašeho těla. Můžete si tak naplánovat den a optimalizovat časy pro aktivitu a odpočinek. Vyšší číslo znamená, že jste připraveni být aktivní, zatímco nižší číslo naznačuje, že byste možná potřebovali před tréninkem odpočívat a relaxovat. Body Battery™ vám také pomůže sledovat vzorce v průběhu několika týdnů, takže můžete pochopit, jak posledních několik dní ovlivnilo to, jak se cítíte dnes.
Kondičný vek Funkce FITNESS AGE na základě vašeho věku, týdenní intenzivní aktivity, klidové tepové frekvence a BMI nebo procenta tělesného tuku odhadne, zda je vaše tělo mladší nebo starší než váš skutečný věk.
Vivofit - Spánok Instinct 2(S) sleduje kvalitu odpočinku nebo spánku a všechny jeho fáze (hluboký spánek, spánek REM...). Statistiky si pak můžete zobrazit ve svém profilu Garmin Connect™ nebo přímo ve svém chytrém telefonu prostřednictvím bezplatné aplikace Garmin Connect™ Mobile.
HIIT tréningy Profil aktivity pre vysoko intenzívne intervalové tréningy (HIIT) obsahuje rôzne časovače vrátane AMRAP, EMOM, Tabata a vlastný. Nastavte si počet kôl, intervaly cvičenie/odpočinok a ďalšie.
vívosmart - snímač rýchlosti Instinct 2(S) nyní také s podporou příslušných cyklistických metrik MTB. Pro jízdu v terénu zaznamenává celkový počet skoků, vzdálenost skoků a také související HANGTIME. Metrika GRIT změří obtížnost každé jízdy, metrika FLOW se postará o sledování plynulosti sjezdu a následně ohodnotí jízdu skóre, které se můžete pokusit zlepšit při další jízdě.
vívosmart - smart oznámenia Kromě sledování vašeho aktivního životního stylu vás po připojení ke kompatibilnímu smartphonu Instinct™ diskrétně upozorní na příchozí hovory, textové zprávy, e-maily, hlavičky chatu, výstupy z kalendáře a další údaje v závislosti na nainstalované aplikaci.
vívoactive - golf Instinct 2 obsahuje předinstalované informace o kurzech z celého světa. Dostupná hřiště vám poskytnou informace o vzdálenostech na dané jamce DISTANCE TO FRONT, MIDDLE AND BACK OF GREEN + základní statistiky úderů a hry na každé jamce. Po spárování s kompatibilním chytrým telefonem a aplikací GARMIN GOLF™ APP. Dostupné (omezené) golfové funkce umožňují například zaznamenávat dobu hry, zatímco akcelerometr počítá vaše kroky apod. Výsledky pak můžete porovnávat přímo v aplikaci.
vívo - námaha Poznejte lépe své tělo díky aplikaci pro sledování ženského zdraví, kde můžete sledovat svůj menstruační cyklus nebo těhotenství. Sledujte podrobnosti o svém cyklu, zaznamenávejte fyzické a emocionální příznaky a dělejte si osobní poznámky o pravidelnosti cyklu a přechodu do menopauzy. Získáte rady ohledně tréninku a stravování v každé fázi vašeho aktuálního cyklu.
vívo - garmin pay Modely Instinct 2(S) Solar podporují bezkontaktní platby pomocí Garmin Pay Garmin Pay™. Telefon a peněženku můžete nechat doma.
Garmin Explore App Garmin Explore™ App nová bezplatná (mobilní) aplikace, která do kompatibilních zařízení přidává praktické funkce a možnosti využití. Aplikace Garmin Explore umožňuje plánovat trasy a následně je odesílat do zařízení a zobrazovat absolvované trasy na mapách, které lze stáhnout a používat i offline (bez připojení k internetu). Vytvořené trasy a trasové body lze také snadno sdílet s ostatními uživateli. Další funkce dostupné on-line (s připojením k internetu) umožňují uživateli přístup k volitelným mapám (ke stažení) podle potřeby.
zrieknutie sa zodpovednosti Odmítnutí odpovědnosti v případě sledování aktivity. Zařízení pro sledování aktivity Garmin jsou nástroje určené k poskytování informací, které vám pomohou udržovat aktivní a zdravý životní styl. Sledovače aktivity Garmin fungují pomocí snímačů, které sledují váš pohyb. Údaje a informace poskytované těmito zařízeními jsou navrženy tak, aby přesně sledovaly vaši aktivitu, ale nemusí být 100% přesné, včetně údajů o krocích, spánku, vzdálenosti a kaloriích. Sledovače aktivity společnosti Garmin nejsou lékařské přístroje a jimi poskytované údaje nejsou určeny pro lékařské účely ani pro diagnostiku, léčbu, vyléčení nebo prevenci jakýchkoli zdravotních problémů. Společnost Garmin doporučuje, abyste se před zahájením jakékoli sportovní aktivity poradili se svým lékařem.
GARMIN
010-02627-01
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×