Therabody Theragun Elite
search
  • Therabody Theragun Elite
  • Therabody Theragun Elite
  • Therabody Theragun Elite
  • Therabody Theragun Elite
  • Therabody Theragun Elite
  • Therabody Theragun Elite
  • Therabody Theragun Elite

Therabody Theragun Elite

8 790 Kč   vč. DPH

7 264,46 Kč   bez DPH

Theragun Elite je nejtišší model chytrého přístroje pro perkusivní terapii. Elegantní design, nízká hmotnost a dokonalá přizpůsobivost potřebám Vašeho těla.

Barva: černá
Množství

Prémiový, účinný a vylepšený – Theragun Elite je nejtišší model inteligentního přístroje pro perkusivní terapii. Elegantní design, nízká hmotnost a dokonalá přizpůsobivost potřebám Vašeho těla. Díky bezkonkurenčnímu výkonu se Theragun Elite stane jedinečným partnerem při péči o vaše tělo. Nyní ještě lépe přizpůsobitelný než kdykoli předtím díky průvodcovské aplikaci, která vám pomůže snížit svalové napětí z každodenního života, práce nebo tréninku. Při manipulaci s nástavcem dbejte zvýšené opatrnosti z důvodu poškození. Nástavec nevytahujte z přístroje za masážní část. Při výměně nástavců jemně uchopte plastovou objímku a hlavici vyjměte.

Bezkonkurenční výkon. Mimořádně tichý.

Patentovaný bezkartáčový motor s technologií QuietForce™ přináší renomovanou sílu Theragunu a zároveň je tišší než kdykoli předtím.

Inteligentní perkusivní terapie s bluetooth připojením.

Aplikace Therabody se snadno propojí s přístrojem pomocí Bluetooth, použije data ze záznamů o Vaší aktivitě a připraví Vám přizpůsobené procedury. Aplikace Therabody Vás provede každou procedurou krok za krokem a ukáže také další způsoby, jak Vám přístroj může pomoci zlepšit si život.

Amplituda 16 mm.

16-ti milimetrová amplituda dosahuje o 60% hlouběji do svalu než obyčejný vibrační masážní přístroj. Tím stimuluje cirkulaci krve, generuje teplo a uvolňuje vaše nejhlubší napětí ve svalech.

G4-ELITE-BLK-PKG-EUUK

Specifické reference

ean13:
810036050425
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
×