Frog Bikes Dětské silniční kolo Road 70 26"
search
  • Frog Bikes Dětské silniční kolo Road 70 26"
  • Frog Bikes Dětské silniční kolo Road 70 26"

Frog Bikes Dětské silniční kolo Road 70 26"

29 084 Kč   vč. DPH

24 036,36 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů

Frog Bikes Dětské silniční kolo Road 70 26"

Barva: žlutá
Množství
Skladem!

Silniční kola FROG pro děti od 6 do 14 let jsou propracovaná do nejmenších detailů. Lehký a přitom pevný hliníkový rám, přizpůsobená řídítka a pedály, kvalitní komponenty a maximální pohodlí. Dětské kolo, které padne jako ulité a děti si na něm mohou naplno užívat jízdu po silnici i v terénu. Rám má dostatek prostoru pro montáž hladkých silničních i cyklokrosových plášťů. Určitě si zamilují silniční ergonomická řídítka navržená pro optimální pohodlí.

Silniční kola FROG pro děti od 6 do 14 let jsou propracovaná do nejmenších detailů.  Lehký a přitom pevný hliníkový rám, přizpůsobená řídítka a pedály, kvalitní komponenty a maximální pohodlí. Dětské kolo, které padne jako ulité a děti si mohou naplno užívat jízdu na silnici i v terénu. Rám má dostatek prostoru pro montáž hladkých silničních i cyklokrosových plášťů. Zamilují si ergonomická silniční řídítka navržená pro optimální pohodlí. anglický výrobce FROG Bikes dodává špičková dětská kola, u kterých je základem všeho, co dělá, pohodlí, bezpečnost a kvalitní komponenty. Silniční kola FROG mají lehký a pevný hliníkový rám, takže si děti mohou jízdu naplno užít. S lehkým kolem se jim lépe manévruje a lépe udržují rovnováhu. Manipulace s kolem je pro ně pohodlná. 

 Mladší děti se těší na své první kolo s přehazovačkou, které budou moci bez problémů používat. Ty starší zase potěší kvalitní a stylový design. Zároveň si můžete být jisti bezpečností. Brzdové páky jsou přizpůsobeny velikosti dětských rukou, takže na ně snadno dosáhnou a mohou bezpečně a pohodlně brzdit. U brzd TEKTRO můžete nastavit vzdálenost dosahu. Zároveň se snadno mačkají, což je velký bonus.  

Tím však kvalitní komponenty nekončí. Sedadlo na těchto kolech je také vhodné pro děti. Je středně úzké a s ocelovými ližinami. Sedadlo je tvarované tak, aby děti nesklouzávaly dolů. Patentované kliky s optimální roztečí pedálů (Q-faktor) zajišťují snadné a bezproblémové šlapání. Šlapání je tak efektivní a hlavně při správné technice - žádné kroucení kolen do stran nebo dovnitř.

Zbývá jen vybrat správnou velikost. Za názvem kola je uveden číselný údaj, který označuje naměřenou délku vnitřní dětské nohy. Největší z nabídky dětských silničních kol je Frog Road 70 s 26" koly a doporučenou délkou nohy 67 až 79 cm. Bude nejpohodlnější pro 11 až 14 leté juniory.

Poměrně častou chybou při výběru kola je, že dítě dostane "pro jistotu" větší kolo, protože stejně rychle roste. To není zcela správný přístup a efekt bude spíše opačný. Nebude na něm sedět pohodlně, nebude se cítit bezpečně a spíše ho od jízdy na kole odradíte. Kolo vám musí padnout jako ulité. Proto společnost FROG Bikes dbala na každý detail a kolo co nejvíce přizpůsobila dětem v jednotlivých věkových skupinách. Délka klik každého kola je přizpůsobena přesně jeho velikosti. 

Investice do kol Frog Bikes se vyplatí. Investujete do koníčku svých dětí, jejich vášně a zároveň podporujete zdravý životní styl a správné návyky. Pokud si cyklistiku zamilují, zůstane součástí jejich života po mnoho dalších let. Navíc společnost Frog Bikes garantuje na rám a vidlici 5 let záruky zdarma. Spolu s kolem dostanete také krabici na příslušenství, zvonek, bílé a červené odrazky na kolo a oranžové a bílé odrazky na kolo. 

FROG Bikes je anglická společnost, která se specializuje na výrobu dětských jízdních kol. Byla založena v roce 2013, když dva otcové Lawsonovi hledali nejvhodnější kolo pro své malé děti a nemohli najít nic dostatečně kvalitního, s nízkou hmotností a zároveň maximálně přizpůsobeného pro každou věkovou skupinu. 

Ve společnosti FROG je v centru pozornosti dítě a kola jsou navržena speciálně s ohledem na jeho anatomii a jedinečné potřeby. Od geometrie až po kvalitní komponenty. Každá část kola je navržena tak, aby byla jízda na kole pro dítě co nejpohodlnější a nejpříjemnější. Funkce, jako jsou nastavitelné brzdy a prodloužení řídítek, poskytují prostor pro růst. Kratší kliky, menší řídítka a snadno přístupné brzdové páky zase napomáhají pohodlí. Společnost FROG Bikes usiluje o vytvoření nové generace zdravých, aktivních a šťastných dětí s pozitivními sportovními návyky na celý život.

FR70%20GEO.jpg?access_token=b956d5e0-2f66-4cb6-9d0e-537433dc8e01

A 947 mm
B
C 73°
D 475,5 mm
E 100 mm
F 405 mm
G 432 mm
H 260 mm

Certifikace bezpečnosti výrobků: ISO 4210 a CPSC 1512 (CFR 1512)

Věk : 11-14 let

Velikost kol : 26"

Hmotnost kola : 9,3 kg

Rám : tepelně zpracovaná hliníková slitina 6061 T6, sedlová trubka 43 cm (17")

Vidlice: tepelně zpracovaná hliníková slitina 6061 T6

Přední náboj : Quando, hliník, uzavřený náboj, QR, 24 děr

Zadní náboj : Quando, hliník, uzavřený náboj, QR, 28 děr, tělo volnoběžky Shimano, 9 rychlostí

Kazeta/volnoběžka : 10 rychlostí, 11-34T

Zadní přehazovačka : Shimano Sora, RD-R3000, 9/10 rychlostí

Ráfek : Hliníkový, 26", dvojitá stěna, hluboký profil, opracovaná brzdná plocha

Objímka sedla : hliníková, QR

Hlavové složení : Neco, 1" 1/8 polointegrované bez závitu, závěs přední brzdy, horní kryt Frog Bikes

představec : hliník, 1" 1/8, 60 mm, objímka se 4 šrouby

Řídítka/páska : černá páska

Přehazovačka : Microshift SB-R400K, 10 rychlostí, Jnr rapidfire plus, hliníkový držák/válcová brzda

Brzdy (F&R) : Tektro Oryx, 992AG, slitinová konzola

Pláště : Kenda K-196, 26 "x1.0", silniční, (ETRTO/ISO 25-559)

Pláště sekundární : Kenda, K1153, 26" x 1,35" cyklokrosové, (ETRTO/ISO 35-559)

Box na příslušenství : Zvonek, odrazky na kolo bílé/červené, odrazky na kolo oranžové/bílé, náplasti, náplasti na ochranu rámu.

Kliky/přehazovačka : Frog Bikes Patented, 146mm, hliníkové kliky s přímým ramenem, 36T přehazovačka, černá barva

Spodní držák : Neco, čtvercový kužel, 68/113,5, ložiska v náboji

Pedály : Wellgo R090, platforma z pryskyřice, jednostranné, klipsy (uprostřed), odrazky, 9/16"

Řetěz : KMC, 10 rychlostí

Řídítka : hliník 6061, vlastní skládací řídítka, 360 mm

Brzdové páčky : Integrované do přehazovačky a pomocné páčky Tektro RL570

Sedlo : Frog Bikes, dětské štíhlé sedlo (střední), ocelové lyže

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Mohlo by vás zajímat i

×