Frog Bikes Dětské silniční kolo Road 67 24"
search
  • Frog Bikes Dětské silniční kolo Road 67 24"
  • Frog Bikes Dětské silniční kolo Road 67 24"

Frog Bikes Dětské silniční kolo Road 67 24"

20 328 Kč   vč. DPH

16 800,00 Kč   bez DPH

Můžete mít již do 1 dnů

Frog Bikes Dětské silniční kolo Road 67 24"

Barva: modrá
Množství
Skladem!

Silniční kola FROG pro děti od 6 do 14 let jsou propracovaná do nejmenších detailů. Lehký a přitom pevný hliníkový rám, přizpůsobená řídítka a pedály, kvalitní komponenty a maximální pohodlí. Dětské kolo, které padne jako ulité a děti si na něm mohou naplno užívat jízdu po silnici i v terénu. Rám má dostatek prostoru pro montáž hladkých silničních i cyklokrosových plášťů. Určitě si zamilují silniční ergonomická řídítka navržená pro optimální pohodlí.

Silniční kola FROG pro děti od 6 do 14 let jsou propracovaná do nejmenších detailů.  Lehký a přitom pevný hliníkový rám, přizpůsobená řídítka a pedály, kvalitní komponenty a maximální pohodlí. Dětské kolo, které padne jako ulité a děti si mohou naplno užívat jízdu na silnici i v terénu. Rám má dostatek prostoru pro montáž hladkých silničních i cyklokrosových plášťů. Určitě si zamilují silniční ergonomická řídítka navržená pro optimální pohodlí.

Anglický výrobce FROG Bikes dodává špičková dětská kola, pro která je zásadní pohodlí, bezpečnost a kvalita jednotlivých komponentů. Silniční kola FROG mají lehký a pevný hliníkový rám, takže si děti mohou jízdu naplno užít. S lehkým kolem se jim lépe manévruje a lépe udržují rovnováhu. Manipulace s kolem je pro ně pohodlná. 

Kolo Frog Road s 24" koly má 9rychlostní převodovku Microshift, kterou hravě zvládnou ovládat i menší děti. Menší děti potěší, že mají své první kolo s přehazovačkou, kterou budou moci snadno používat. Ty starší zase potěší kvalitní a stylový design. Zároveň si můžete být jisti bezpečností. Brzdové páčky jsou přizpůsobeny velikosti dětských rukou, takže na ně snadno dosáhnou a mohou bezpečně a pohodlně brzdit. U brzd TEKTRO můžete nastavit vzdálenost dosahu. Zároveň se snadno mačkají, což je velký bonus.  

Zbývá jen vybrat správnou velikost. Za názvem kola je uveden číselný údaj, který udává naměřenou délku vnitřní dětské nohy. Model Frog Road 67 s 24" koly bude ideální pro děti s délkou vnitřní nohy 62 až 70 cm. Doporučený věk je 8 až 10 let.

Poměrně častou chybou při výběru kola je dát dítěti "pro jistotu" větší kolo, protože stejně rychle roste. To není zcela správný přístup a efekt bude spíše opačný. Nebude na něm sedět pohodlně, nebude se cítit bezpečně a spíše ho od jízdy na kole odradíte. Kolo vám musí padnout jako ulité. Proto společnost FROG Bikes dbala na každý detail a kolo co nejvíce přizpůsobila dětem v jednotlivých věkových skupinách. Délka klik každého kola je přizpůsobena přesně jeho velikosti. 

Každý detail je důležitý pro správnou ergonomickou polohu. Úzká a krátká kapkovitá řídítka jsou specifická pro děti. Stejně jako cantileverové brzdy Tektro Oryx a rychloupínací sedlovka. Zaručují pohodlí a ergonomickou jízdu na kole.

Investice do Frog Bikes se vyplatí. Investujete do koníčku svých dětí, jejich vášně a zároveň podporujete zdravý životní styl a správné návyky. Pokud si cyklistiku zamilují, zůstane součástí jejich života po mnoho dalších let. Navíc společnost Frog Bikes garantuje na rám a vidlici 5 let záruky zdarma. Spolu s kolem dostanete také krabici na příslušenství, zvonek, bílé a červené odrazky na kolo a oranžové a bílé odrazky na kolo. 

FROG Bikes je anglická společnost, která se specializuje na výrobu dětských jízdních kol. Byla založena v roce 2013, když dva otcové Lawsonovi hledali nejvhodnější kolo pro své malé děti a nemohli najít nic dostatečně kvalitního, s nízkou hmotností a zároveň maximálně přizpůsobeného pro každou věkovou skupinu. Ve společnosti FROG je v centru pozornosti dítě a kola jsou navržena speciálně s ohledem na jeho anatomii a jedinečné potřeby. Od geometrie až po kvalitní komponenty. Každá část kola je navržena tak, aby byla jízda na kole pro dítě co nejpohodlnější a nejpříjemnější. Funkce, jako jsou nastavitelné brzdy a prodloužení řídítek, poskytují prostor pro růst. Kratší kliky, menší řídítka a snadno přístupné brzdové páky zase napomáhají pohodlí. Společnost FROG Bikes usiluje o vytvoření nové generace zdravých, aktivních a šťastných dětí s pozitivními sportovními návyky na celý život.

FR67%20GEO.jpg?access_token=f17cd965-306e-4733-83f8-e9838c03d2c9

A 910 mm
B 73°
C 73°
D 461 mm
E 100 mm
F 390 mm
G 365 mm
H

275 mm

Certifikace bezpečnosti výrobků ISO 4210 a CPSC 1512 (CFR 1512)

Věk : 8-12 let

Velikost kol : 24"

Hmotnost kola : 8,8 kg

Rám : tepelně zpracovaná hliníková slitina 6061 T6, sedlová trubka 37 cm (14,5")

Vidlice : tepelně zpracovaná hliníková slitina 6061 T6

Přední náboj : Quando, hliník, uzavřený náboj, QR, 24 děr

Zadní náboj : Quando, hliník, uzavřený náboj, QR, 28 otvorů, tělo volnoběžky Shimano, 9 rychlostí

Kazeta / volnoběžka : 9 rychlostí, 11-32T

Zadní přehazovačka : Shimano Sora, RD-R3000, 9 rychlostí

Hliníkový ráfek : 24", dvojitá stěna, opracovaná brzdná plocha

Hliníková sedlová objímka : QR

Hlavové složení : Neco, 1" 1/8 semi-integrální bez závitu, přední brzda, horní kryt Frog Bikes

představec : hliníkový, 1``1/8, 38 mm, objímka se 4 šrouby

Gripy / pásky : černá páska

Převod : Microshift SBR492S, 9 rychlostí, Jnr rapidfire plus, hliníkový držák / válečková brzda

Brzdy (F&R) : Tektro Oryx, 992AG, slitinová páka

Pneumatiky : Kenda K-191, 24 "x1" Road, (ETRTO/ISO 23-540)

Pneumatiky sekundární : Kenda, K1153, 24 "x1" 3/8", cyklokrosové, (ETRTO/ISO 37-540)

Box na příslušenství : Zvonek, odrazky na kolo bílé/červené, odrazky na kolo oranžové/bílé, náplasti, náplasti na ochranu rámu.

Kliky/přehazovačka : Frog Bikes Patented, 127mm, hliníkové kliky s přímým ramenem, 32T přehazovačka, černá barva

Spodní konzole : Thun Shorty-ML-SL; čtvercový kužel, 68/108 / 107,5

Pedály : Wellgo R090, platforma z pryskyřice, jednostranné, klipsy (střední), odrazky, 9/16"

Řetěz : KMC, 9 rychlostí

Řídítka : hliník 6061, zakázková řídítka, 340 mm

Brzdové páčky : Integrované do přehazovačky a pomocné páčky Tektro RL570

Sedlo : Frog Bikes, dětské úzké sedlo (střední), ocelové ližiny

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Mohlo by vás zajímat i

×